Jedan zaboravljeni komad ove se sezone vraća o modu, a oko njega vlada (jako) podijeljeno mišljenje

Polo majice postale su sve traženiji komad, a sve zahvaljujući Pradi koja ih je predstavila u pomalo drugačijem izdanju
Vidi originalni članak

Trendovi dolaze i prolaze, vraćaju nam se iz prošlosti i daju retro-prizvuk trendi kombinacijama, no za jedan stvarno nismo očekivali da ćemo ga tako brzo vidjeti na modnim pistama, u dizajnerskim i high street dućanima, a, nadamo se, uskoro i na gradskim ulicama, kad prođe trenutačna situacija. Riječ je o polo majicama koje je Prada najavila na svojim revijama, a već ih možemo vidjeti na web šopovima nekoliko high street brendova kao štu su &Other Stories i Zara.

Miuccia Prada ima nevjerojatnu moć da dosadnjikav i jednoličan odjevni komad pretvori u jedan od najpoželjnijih ove sezone, a upravo je to napravila s polo majicom koja je bila dio kolekcije proljeće/ljeto 2020. godine. Modeli su polo majice kombinirali gotovo sa svime, od suknji preko traperica i kožnih suknji pa do šriokih hlača, čime je Prada pokazala da je polo majica jedan od ključnih komada u ormaru za nadolazeću sezonu, piše WhoWhatWear.

Najnovije polo majice nemaju upečatljiv logo niti raskošne printove, a Prada nije jedini luksuzni brend koji ih je uključio u svoje kolekcije. Tu su i Rejina Pyo, Khaite i Albus Lumen, kao i high street brendovi koji su u svoje kolekcije dodali komade po pristupačnijim cijenama. 

Dio trendseterica već je isfurao ovaj povratnički trend, a zanima nas hoće li doživjeti veliku popularnost, s obzirom na to da oko njega vlada jako podijeljeno mišljenje jer su se mnogi nadali da će ovaj trendi ostati - zaboravljen.

Ako u svoju garderobu želite dodati ovaj komad, u galeriji smo izdvojili nekoliko komada iz high street ponude:

FOTO: & Other Stories 69 funti FOTO: & Other Stories 89 funti FOTO: & Other Stories 69 funti FOTO: & Other Stories 69 funti FOTO: Zara 179 kn FOTO: Zara 149 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 179 kn FOTO: Zara 149 kn

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".