Jedan trend, tri zgodne dame: koja ga je bolje isfurala?

Svaka ga nosi na svoj način, a izgledaju fantastično!
Vidi originalni članak

Traper suknje prate nas već nekoliko sezona i jako su veliki hit, bez obzira radi li se o dnevnim prigodama, izlascima ili čak odlasku na posao. Koliko su efektne znaju i ove tri dame koje su ih odlučile ubaciti u svoj dnevni ljetni outfit. Ipak, svaka ga je iskombinirala na svoj način te su nam pokazale tri varijante u kojima se može nositi ovaj hit komad. 

Prva dama odlučila je nositi traper na traper - taj trend uvukao nam se u ormare prije nekoliko sezona, no nekako je uvijek bio namijenjen onima hrabrijima. Sandale s perlicama odlično su se uklopile u ovaj styling, a njezina suknja još je posebnija zbog izvezenog cvijeća, detalja kojeg se nećemo još jaaako dugo odreći! 

Druga dama pokazala nam je rock verziju pa je suknju "pohabanih" rubova kombinirala s crnom majicom zanimljivih detalja te flatformama koje zasigurno pripadaju u top tri najpopularnije obuće ovog ljeta. 

Posljednja dama pokazala nam je kako mini suknja može biti izrazito damska kad se kombinira s pravim detaljima, a volani i mašna na njezinoj košulji to zasigurno jesu! I ona se odlučila za flatforme, no njezine su u nešto ležernijoj verziji. Bez obzira na to, odlično su zaokružile ovaj idealan ljetni styling. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".