Jedan par i tri fantastične odjevne kombinacije - koja je vaš favorit?

Goran Čižmešija zabilježio je modne trenutke još jednog para i to u čak tri odjevne kombinacije!
Vidi originalni članak

Bračni par Ana i Toni Krijan žive i rade u Austriji, no često posjećuju Tonijev rodni Zagreb kojeg obožavaju. Međutim, sudeći prema fotogorafijama Gorana Čižmešije, odnosno odjevnim kombinacijama u kojim su pozirali, čini se kako njih dvoje obožavaju i modu jer su zagrebačkim ulicama prošetali u odličnim outfitima. 

Na prvoj fotografiji Ana je fantastično isfurala odijelo iz Zare koje je kombinirala s torbicom i čizmama iz istoimene trgovine, a sve je zaokružila Weekend Max Mara kaputom. Toni nosi kaput Calvin Klein, dolčevitu Massimo Dutti, hlače Zara i cipele Doucal’s, a ovi su outfiti bili namijenjeni, kako sami kažu, ritualnoj kavi na špici. 

I kava s društvom dobra je prilika za odlilčne odjevne kombinacija pa Ana nosi bundu Urbancode, traperice Levi’s te torbu i čizme iz Zare. Toni nosi kaput i kravatu Luigi Borrelli, hlače Hugo Boss i cipele Doucal’s.

Nisu propustili ni zagrebački Advent za koji kažu kako im je bio savršen završetak ove godine, a za šetnju gradom ona je odjenula vestu, torbicu i čizme iz Zare te je svemu dodala bundu Gestuz i Ray Ban naočale. Toni nosi jaknu i torbicu Massimo Dutti, kravatu Paul Rosen, cipele Doucal’s i naočale Oliver Peoples.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".