Jedan od omiljenih domaćih brendova predstavio nove cool T-shirte

Ovo ljeto uz Amas nakit i naočale, nosimo i njihove majice
Vidi originalni članak

Svake sezone jedan od omiljenih domaćih brendova Amas Concept pripremi neki novi komad u svojoj kolekciji koji zaludi ljubiteljice domaćeg dizajna, pa je tako za ovo ljeto uz nakit, nove neizostavne narukvice na konopcu te statement naušnice, spremio i t-shirt majice. 

Majice su izrađene od stopostotnog organskog pamuka te je za print korištena ekološki prihvatljiva inkjet tehnologija s biorazgradivim bojama na bazi vode.

U kolekciji se mogu pronaći majice za odrasle i za djecu, koje krase prepoznatljivi motivi Amas rozeta, duž rukava ili naprijed kao logo. Cijene majica će se kretati od 30 eura za dječje do 50 eura za majice za odrasle. 

Osim novih neodoljivih majica, novost je da će osim prošlogodišnjih modela torbi za plažu, biti dostupne i nove torbe manjih dimenzija, lagane i prikladne i za svakodnevno nošenje. 

“Veselimo se jer uskoro otvaramo Amas Concept store u Iadera Falkensteiner hotelu u Punta skali, te smo povodom otvaranja pripremili i Drop 1, dio kolekcije za predsezonu, dok će drugi dio – Drop 2, ugledati svijetlo dana kroz koji mjesec”, kazala je Petra Mičić Garibović, vlasnica Amasa, dodajući kako će ove sezone imati i pop up stand u Diadora Family hotelu - što je i potaknulo izradu artikala za djecu. 

Kampanju je fotografirao Fabio Šimičev, a model je osim dizajnerice bila i kćer Zita.  Majice će biti dostupne na web trgovini www.amas-bijoux.com, Instagramu te u poslovnicama Amasa.

Što će Carrie Bradshaw nositi u novoj sezoni I tek tako...:? Fotografije sa seta otkrivaju chic kombinacije
Sanja Musić Milanović odlučila se za modnu 'reciklažu': Zabljesnula u komadima koje je već nosila nekoliko puta!
Crveno od glave do pete i udobne tenisice: Kraljica Letizia ponovno se istaknula svojim odvažnim stajlingom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".