Jedan od najupečatljvijih odabira s crvenog tepiha: Što kažete na efektan izbor cipela i haljine srpske pjevačice Sare Jo?

Odabrala je haljinu s potpisom popularnog dizajnera Mihana Momose i nadopunila je jednako statement sandalama.
Vidi originalni članak

Na Zagrebačkom velesajmu održan je 9. Story Hall of Fame koji je privukao poznata lica iz javnog i društvenog života. Među uzvanicima bila je i srpska pjevačica Sara Jo koja je ukrala pozornost svojim modnim odabirom. U njezinom slučaju, modna filozofija "manje je više" ne vrijedi pa je statement haljinu nadopunila jednako upečatljivim sandalama s predimenzioniranom mašnom.

Odabrala je dizajn s raskošnim volanima popularnog srpskog dizajnera Mihana Momose, a ovakva je haljina kao stvorena za svečanije ljetne partyje. Idealan je odabir kad se želite istaknuti, a pjevačica ju je kombinirala sa sandalama posebnim zbog predimenzionirane mašne na prednjem dijelu. Boja mašne "prati" haljinu pa je tako pjevačica crvenim tepihom prošetala u jednom od izdanja koje ne prolazi nezamijećeno. Preferirate li nešto jednostavniji izbor, ovakva bi haljina odlično izgledala i u kombinaciji s klasičnim nude sandalama.

Kosu je zalizala u punđu, što je vrlo trendi izbor za prigode kada želite zablistati, dok je usne naglasila vječnim beauty klasikom, crvenim ružem. Ruž u bogatoj crvenoj boji izvrstan je kontrast ružičastoj haljini.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".