Jedan model traperica nalazi se na vrhu najpopularnijih pojmova na Googleu ove godine, imate li ih u ormaru?

Traperice ravnog kroja nešto su opuštenije i šire od skinny modela, a specifične su po ravnom kroju duž cijele nogavice.
Vidi originalni članak

Kraj prosinca rezerviran je za pregled godine koju ostavljamo iza sebe, a uvijek je zanimljivo vidjeti što se pretraživalo na Google tražilici. U kategoriji "How to style...?" na Google Trendsu, odnosno "Kako stilizirati...?" na prvom je mjestu upit o stiliziranju traperica ravnih nogavica pa je jasno kako je riječ o jednom od trendova koji je obilježio 2021.

Solange Franklin, stilistica koja je radila s mnogim zvijezdama kao što su Serena Williams i Solange Knowles te s klijentima kao što su Glossier, Elle UK i Saks Fifth Avenue, kaže kako su traperice ravnog kroja klasik kojeg svi žele isprobati. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ono što je odlično kod traperica ravnih nogavica je da ih nosite ležerno ili u svečanijim varijantama, ovisno o gornjem dijelu i cipelama, a pritom ćete se osjećati ugodno jer traperice imaju opušteniji kroj. 

Kako biste pronašli idealan par traperica ravnih nogavica, u obzir treba uzeti nekoliko faktora - kako vam pristaju, visinu struka, unutrašnji šav, sastav materijala i boju. Vrsta traperica je mnogo, ponekad se čini beskonačno, i mnogi odgađaju kupnju traperica jer im se čini da potrazi za savršenim modelom nema kraja. No, jednom kad u navedenim faktorima pronađete ono što vam pristaje, potraga će biti mnogo jednostavnija. 

Kvalitetne traperice ravnog kroja napravljene su od debelog, gustog trapera. Takvi će se modeli isprva činiti pomalo kruti, ali nakon što ih neko vrijeme nosite, krutost trapera će oslabiti i traperice će se prilagoditi tijelu. Također, treba uzeti u obzir i šavove jer su dvostruki šavovi odličan pokazatelj kvalitete jeansa, piše Byrdie

Kad je u pitanju pristajanje traperica, stvar je individualna. Neki preferiraju nešto opušteniji kroj, dok drugi žele da traperice čvrsto stoje. U tome vam može pomoći sastav traperica, odnosno udio elastina u sastavu materijala. Ako preferirate čvrste traperice, birajte one sa 100 postotnim udjelom pamuka, a ako želite nešto opušteniju verziju, odaberite one s niskim udjelom elastina, od svega nekoliko posto. 

Što se tiče stiliziranja, ravne su traperice nevjerojatno svestrane i mogu se nositi uz različite modele čizama i cipela. Ako ih želite nositi s gležnjačama, onda birajte nešto uže modele obuće jer će tako biti u "ravnoteži" s trapericama. 

Ako ste u potrazi za trapericama ravnog kroja, pronašli smo super modele od kojih su neki i na sniženju

FOTO: H&M 27,99 € FOTO: H&M 19,99 € FOTO: H&M 19,99 € FOTO: H&M 15,99 € FOTO: Zara 129,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 129,90 kn FOTO: Zara 129,90 kn FOTO: Zara 129,90 kn FOTO: Zara 129,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 129,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Mango 129,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn

Besprijekorno zimsko izdanje Anje Alavanje: 'Ne nosim Uggsice, tajice ni monokromatske trenirke'

Tenisicama koje su obilježile 2021. zgodna studentica izvrsno je zaokružila kombinaciju traperica i genijalnog balonera

Sviđaju li vam se tenisice koje nosi stajliš ekonomistica? Najtraženije su mjesecima i imaju listu čekanja

Investitor koji je na Badnjak prošetao jedan od najzanimljivijih outfita na špici: 'Trendove ne pratim, imam svoj specifičan ukus'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".