Jedan džemper, tri načina nošenja

Jedan od najvećih trendova sezone, džemper na vezanje, možete nositi na različite stilove!
Vidi originalni članak

Koji je sinonim za zimu? Svakako džemperi! Mi vam donosimo jedan trendi koji smo pronašli na društvenim mrežama, a nose ga trendseterice diljem svijeta! Prilično je statement pa uz njega kombinirajte jednostavne komade, ali ako ste odvažni, zašto ne biste uparili s još jednim statement komadom, primjerice kožnom suknjom? Pogledajte naše primjere!

 Ako želite "smiriti" kožnu rokersku suknju sa zakovicama, svakako se odlučite za casual  džemper jer ćete onda dobiti jedan opušteni look koji je primjeren dnevnim druženjima i obvezama. 

Ovaj džemper pomalo podsjeća na zadnja desetljeća prošlog stoljeća pa što onda bolje kombinirati nego i traperice u tom stilu? 

Ako trebate nešto poslovno, ove statement hlače pravi su izbor, a u kombinaciji s džemperom dobit ćete cool poslovni styling. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".