Đurđa Tedeschi jednom danu dvaput dokazala zašto je velika modna ikona!

Naravno, obje kombinacije zaokružila je svojim zaštitnim znakom - statement šeširom
Vidi originalni članak

Kad god se pojavi, Đurđa Tedeschi jednostavno izazove pozornost svojim odjevnim kombinacijama i činjenicama koliko dobro nosi upečatljive komade!

U jednom danu pojavila se na dva društvena događanja i oba puta zablistala. Na predstavljanju knjige "Priče iz šume Striborove", dugogodišnjeg znanstvenog istraživačkog rada dr. sc. Stribora Markovića, magistre farmacije i medicinske biokemije i Kazališnoj kavani odabrala je smeđu Balenciaga haljinu i čizme s Givenchy potpisom. Sve je zaokružila neobičnim naočalama, jednostavnim naušnicama i svojim zaštitnim znakom - cool šeširom.

Večer je bila rezervirana za premijeru Brešanova filma "Koja je ovo država", a umirovljena je sutkinja i ovog puta jednostavno briljirala. Odlučila se za oversized haljinuclutch torbu s lancem, a hit životinjski uzorak sezone našao je svoje mjesto i u njezinom ormaru. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".