Je li već vrijeme za ovakve čizme? Plavuša sa Cvjetnog isfurala jesenski trend

Mala crna haljina uvijek je dobra ideja, a ova djevojka uparila ju je s odličnim čizmama
Vidi originalni članak

Wrap haljine koje se vežu u struku i na preklop su, najbolji su odabir za svaki tip tijela, jer zbog svog modela dobro stoje baš svima. Ova djevojka izabrala je crni model i uparila ga s cool torbicom, ali i odličnim čizmama. Iako se možda čini da je prerano za čizme do koljena, ova kiša koja danima pada, a i padat će još, uvjerit će vas da je vrijeme da ih izvučete iz ormara. 

Visoke smeđe čizme s block potpeticom odličan su komad za svaki dan, a mogu se nositi zaista uvijek. Najbolje na haljinice, baš kao u ovoj kombinaciji, a za djevojke koje vole boho stil, predlažemo da ih kombiniraju za cvjetne lepršave haljine, traper ili kožne jaknice... 

Ako muku mučite s odabirom outfita za razgovor za posao, poslušajte našu modnu savjetnicu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".