Je li već stiglo vrijeme za Uggsice? Ova djevojka sa Cvjetnog već ih je isfurala

Djevojka sa špice u toplim čizmama s krznom izgleda odlično
Vidi originalni članak

Sezona čizmica već je neko vrijeme otvorena, no za neke su se ipak čekali hladniji dani. Popularne Uggsice upravo su jedne od tih koje su svjetlo dana ugledale značajnijim padom temperature. 

Ugg čizme trend su oko kojega se podiglo najviše prašine. I dok ih mnogi smatraju najomraženijom zimskom obućom, drugi ih obožavaju. Koliko god bilo 'hejtera' ovih toplih čizmica, one svoj status iz godine u godinu potvrđuju pojavljujući se u odličnim modnim kombinacijama, a to nam dokazuje i zgodna djevojka sa špice koja je Uggsicama u boji devine dlake s vidljivim bijelim krznom vješto podigla svoj outfit zagastitih tonova. 

Za one kojima su estetski primamljive - odlično! Imat ćete obuću u kojoj vam sigurno neće biti hladno, a kako se čini, ove zimske čizmice još se neko vrijeme neće maknuti s modne scene, što znači da vam se sprema još jedna stylish i za noge topla zima. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".