Je li ovo torba koja će biti proljetni hit? Ako je suditi po našim trendsetericama na Instagramu, definitivno da!

Ružičasta torbica iz Zare savršen je dodatak proljetnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Proljeće je taman počelo, a mi smo već na Instagramu pronašli novi IT komad koji cure obožavaju. Ovog puta radi se o modnom dodatku, ružičastoj torbici od brušene kože koja ima sposobnost u trenu osvježiti svaki styling.

Uočili smo je na Anastaziji Makjanić, koja se na Instagramu krije iza nadimka @stazisweets. Ona ju je izvrsno uklopila u damski outfit i njome zaokružila styling sastavljen od suknje cvjetnog uzorka i bijelog sakoa. 

Da može funkcionirati u različitim stilovima, pokazala nam je Mila Puljiz. Ona je torbicu kombinirala s crvenim prugastim sakoom (kako samo dobro idu ružičasta i crvena!!!)old school trapericama. I da, njezina kosa... Pa apsolutni #hairgoals!

Ovaj model torbe pronašli smo u Zari, gdje se prodaje po cijeni od 349 kuna. Mini torba napravljena je od kože, na preklopu ima veliku kopču. Može se nositi na ručki ili na odvojivom remenu. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".