Je li ovo nova 'it' haljina iz Zare koju će nositi baš svi?

Taman smo zaboravili na popularnu točkastu haljinu koju su nosile brojne zvijezde, a sada se pojavila nova
Vidi originalni članak

Na internetu se pojavila nova haljina iz Zare koja bi mogla postati hit. Bijela je, široka i lepršava s puf rukavima, a na leđima ima zanimljivo vezanje. Osim toga, ima i bočne skrivene ušivene džepovei i asimetrični donji rub.

Bitno se razlikuje od bijelo crne haljine koju su iznosile brojne influencerice, kao i sve druge žene , a opet ima jednu sličnost. Ovo je još jedna Zarina odlična ljetna haljina koja pristaje svim oblicima tijela zahvaljujući svojem obliku.

Sastav je 100 posto pamuk što je čini idealnom za ljeto, a cijena je 229,90 kuna i rasprodana je. Još nema svoj Instagram profil, kao njezina prethodnica, ali tko zna.

Ne znamo tko je samo ne bi poželio.

Pogledajte stil Josipe iz Slavonskog Broda koja već četiri godine živi u Njemačkoj, a rekla nam je i kako se odjevaju Njemice:

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".