Hoće li ova nova Gucci torba zamijeniti najpopularniji Dionysus model?

Može li poslati veći hit od popularne torbe koja je obilježila 2017.?
Vidi originalni članak

Jedna od najpopularnijih torbi u prošloj godini definitivno je bio Guccijev model Dionysus, kojeg su isfurale i brojne poznate Hrvatice, bez obzira na vrtoglavo visoku cijenu koja se kreće između 13 i 20 tisuća kuna. O tome tko sve nosi tu torbu već smo pisali, no čini se kako u Gucciju imaju novi hit.

Radi se o modelu Osirid koji dolazi u dvije verzije, a krasi ga karakterističan Gucci logotip uz crne i zlatne kožne detalje. Ove se torbe prodaju po cijeni od gotovo 16 tisuća kuna, odnosno 11 tisuća kuna, koliko je potrebno izdvojiti za model na desnoj strani. Ipak, bez obzira na prilično visoku cijenu, vjerujemo kako će i ove torbe pronaći svoju (široku) publiku. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".