Je li ovo najpopularniji jesenski styling? Ove dame kažu - da!

Za ovaj outfit treba vam samo dva komada, a jedan sigurno imate u ormaru!
Vidi originalni članak

Čizme iznad koljena najpopularnija su obuća posljednjih nekoliko sezona, a trendseterice nam neprestano pokazuju nove načine njjihova nošenja.

Posljednji trend koji smo vidjeli na Instagramu potpuno nas je oduševio jer je istovremeno elegantan i ležeran, a i vjerujemo kako oba komada imate u svojem ormaru!

Radi se o kombiniranju predimenzinoranih pulovera i džempera s čizmama iznad koljena - džemperi su preuzeli ulogu haljina i u ovakvoj kombinaciji izgledaju jako efektno i stylish te u njima možete provesti cijeli, a kasnije produžiti u večernje druženje!

S izborom predimenzioniranih džempera ne biste trebali imati problema jer su veliki ovojesenski hit i možete ih pronaći u svim high street trgovinama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".