Je li ovo najizazovniji dekolte kojeg je Kate Middleton ikad nosila?

Vojvotkinja je izabrala blijedo ružičasto haljinu s dizajnerskim potpisom, no jedan je detalj svima plijenio pozornost!
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizija i kralj Felipe doputovali su službenim povodom u Veliku Britaniju, a tim je povodom u Buckinghamskoj palači održana državnička večera. Tom prigodom vojvotkinja od Cambridgea još je jednom plijenila pozornost, no ovog je puta odjenula toaletu u kakvoj je nismo navikli gledati. 

Kate se, naime, odlučila za haljinu s potpisom modnog brenda Marchesa, a razlog zbog kojeg je ona danas tema razgovora je njezin duboki dekolte jer Britanci ovo smatraju jednim od najizazovnijih njezinih izdanja. 

Ipak, mnogi smatraju kako je ovog puta Kate pala u drugi plan i da ju je zasjenila kraljica Letizia koja je za tu prigodu odjenula raskošnu crvenu haljinu spuštenih ramena. Ipak, stručnjaci takvo izdanje smatraju jako odvažnim potezom jer su takve modne kombinacije sve donedavno bile nezamislive u kraljevskim krugovima. Njezinu haljinu potpisuje španjolski dizajner Felie Varela. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".