Je li ova torba novi jesenski hit? Neke je trendseterice već nose, a cijena joj je "paprena"

Riječ je o modelu s dugačkim resicama koji se može nositi kao clutch torbica ili preko tijela, ovisno o prigodi i vlastitim preferencijama
Vidi originalni članak

Jesen je tu, a ona sa sobom uvijek donosi nove i zanimljive trendove, kao i 'it' komade koji će preplaviti gradske ulice i društvene mreže. Tu definitivno prednjače modni dodaci, kao i brend Bottega Veneta u čijim kolekcijama zadnjih nekoliko sezona pronalazimo sve najpopularnije torbe. Prvo je to bila "pletena" torba, zatim "zgužvani" modeli kojima su se inspirirali brojni high street brendovi, a tu je i još jedan model kojem se predviđa hit status.

Nekoliko trendseterica, među kojima su Emili Sindlev i Grece Ghanem već su isfurale kožnu torbu s resama, točnije model The Fringe Pouch čija je cijena na Net a Porteru 2090 funti, odnosno oko 17 300 kuna. Model dolazi u nekoliko boja pa je moguće birati između crne, bež, sive, narančaste, žute, plave, crvene i smeđe, a za najodvažnije, tu su i neobični krzneni modeli. 

Model se može nositi kao clutch ili crossbody torbica, ovisno o vlastitim preferencijama, a ne sumnjamo da ćemo uskoro i u high street ponudi vidjeti super modele inspirirane novim Bottega Veneta hitom. 

 
Izabrali smo 20 najljepših komada iz Zarinog odjela s posebnim cijenama: Pulover za 69,90 kn, torbica za 79,90 kn...
Prekrasna mlada brineta nosi dizajnersku torbu kojoj Zagrepčanke ne mogu odoljeti
Otkačene tenisice, cool haljina, neobična torbica... Stajliš poduzetnica stvarno zna kako se istaknuti na špici
Bottega Veneta i Loewe najpopularniji su brendovi čije cipele i modne dodatke svi žele u svojoj kolekciji

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".