Je li ova haljina novi Zarin prodajni hit? Dostupna je i u Hrvatskoj, a idealna je za nošenje od jutra do večeri

Cijena haljine je 299,90 kuna i dostupna je u svim veličinama, a osim online, trenutno se može pronaći i u mnogim fizičkim trgovinama.
Vidi originalni članak

Svakog ljeta Zara ima neki prodajni hit među haljinama. Prije nekoliko godina bili su to široki modeli gingham uzorka u plavoj i crvenoj varijanti, zatim prugasti i cvjetni modeli na preklop, prije dvije godine slip haljina točkastog uzorka, a ovog proljeća također slip model koji prati liniju tijela, samo u ružičastoj varijanti. 

Čini se kako španjolski high street brend u kolekciji ima još jednu haljinu za koju kažu da bi mogla postati viralna. Riječ je o modelu iz nove kolekcije, midi dužine, ravnog izreza i širokih naramenica. Osim efektnih točkica, upotpunjena je i volanima na donjem dijelu, dok je na području dekoltea lagano nabrana. 

Kažu kako ova haljina ima potencijala postati novi prodajni hit jer u jednom modelu donosi sve što savršena ljetna haljina treba imati, pogotovo ako možda ne preferirate cvjetne uzorke koji su "zaštitni znak" ljeta. Haljina je lagana, laska figuri, a najbolje od svega je njezina svestranost pa se može nositi od jutra do mraka, ovisno s čim je kombinirate. Kroz dan će odlično funkcionirati uz sandale ili natikače, a navečer praktičnu obuću možete zamijeniti sandalama s remenčićima ili mule modelom i haljinu upotpuniti nakitom zlatne boje za wow-efekt.

Cijena haljine je 299,90 kuna i dostupna je u svim veličinama, a osim online, trenutno se može pronaći i u mnogim fizičkim trgovinama. Influencerice na društvenim mrežama već su pokazale kako je kombiniraju, a ako ste u potrazi za idealnom ljetnom haljinom, obratite pozornost na ovaj Zarin model.

Danas bi Lady Di proslavila 61. rođendan: Omiljena sramežljiva princeza bila je i ikona stila!

Zarini parfemi koji neodoljivo podsjećaju na mirisne klasike: Super je vijest da su neki i na sniženju

Elegancija na malo drugačiji način: Upečatljiva suknja i kratki top savršeno pristaju pravnici i financijskoj konzultantici

Haljina koja privlači poglede: Nina Badrić zablistala u efektnom modelu koji prati liniju tijela i pristaje joj kao saliven

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".