Je li Nikolina Lacković u ovim skupocjenim sandalama pogodila ili promašila?

Nikolina se još jedanput pokazala kao prava trendseterica
Vidi originalni članak

Nikolina Lacković jedna je od onih dama u čiji bismo ormar rado zavirile. Prati sve modne trendove, a odjevni komadi koji su na listi želja brojnih trendseterica nerijetko završe u njezinom ormaru.

Posljednji takav komad su Hermesove natikače za kojima su poludjele fashionistice diljem svijeta.

Iako su prvotno bile popularne one potpuno ravne, Nikolina je isfurala model Oasis koji ima drvenu petu od 5 cm. Cijena ovih natikača uistinu je vrtoglava - naime, prodaju se za 510 funti pa će mnogim damama ipak samo ostati na listi želja. Ona ih je u oba stylinga kombinirala sa žutim odjevnim komadima i time stvorila prave ljetne kombinacije. 

Ovo nije jedini trendi komad u Nikolininom ormaru. Naime, ponosna je vlasnica i basic Gucci majice, Balenciagine torbe, Gucci loaferica i brojnih drugih modnih dodataka koje vrlo često pokazuje na Instagramu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".