Je li Kate Middleton odabirom naušnica potajno odala počast kraljici Elizabeti?

Vojvotkinja od Cambridgea pojavila se u javnosti prvi put nakon sprovoda princa Philipa i odabrala naušnice kojima je, pretpostavlja se, željela odati počast kraljici
Vidi originalni članak

Kate Middleton i princ William pojavili su se u javnosti prvi put od sprovoda princa Philipa, a za posjet zrakoplovnim kadetima RAF-a, vojvotkinja je reciklirala crni kaput s dvostrukim zlatnim kopčanjem kojeg potpisuje talijanski modni dvojac Dolce & Gabbana. Posljednji ga je put nosila 2017. godine na Remembrance day, odnosno dan sjećanja. Kaput je kombinirala sa salonkama od brušene kože brenda Tod's i stajling upotpunila clutch torbicom, klasičnim modelom brenda Mulberry. 

Ipak, najzanimljiviji je bio odabir naušnica. Vojvotkinja od Cambridgea odabrala je decentne naušnice s dijamantom i biserom, a pretpostavlja se da je njima htjela odati počast kraljici Elizabeti II. Naime, kako piše Glamour, jako slične naušnice nosila je i sama kraljica Elizabeta na sprovodu supruga Philipa. 

U odjevnu kombinaciju Kate Middleton ove su naušnice dodale dozu sofisticiranog glamura, za događaj koji se inače zove Three Cheers Salute, a uključuje simulaciju leta i pozdrav, u čast princa Philipa. Ovo nije prvi put da je Kate Middleton koristila nakit kako bi poslala tajnovitu poruku.

I inače je poznata po nošenju sentimentalnih komada nakita pa je tako često možemo vidjeti kako nosi privjeske s inicijalima djece. Pretpostavlja se da je ovim naušnicama na svoj način pokazala svojevrsnu solidarnost s kraljicom Elizabetom u ovom teškom razdoblju, piše Glamour

Inače, i na samom sprovodu princa Philipa, vojvotkinja od Cambridgea nakitom je odala počast. Naime, tada je nosila ogrlicu iz osobne kolekcije kraljice Elizabete II., a pomno biranim nakitom, osim kraljici, odala je počast i pokojnoj princezi Dijani koja ju je i sama nosila. 

Čak i ako ne volite spoj haljine i tenisica, svidjet će vam se kako ih je kombinirala zgodna plavuša
Frizura koju trebate isprobati ako ne preferirate česte odlaske u frizerski salon
Modna dizajnerica kombinirala nespojivo i pokazala odličan stajling: 'Nikad ne bih nosila glomazne tenisice'
Sviđa li vam se košulja koja je "zavladala" Instagramom? Znamo gdje je kupiti, košta svega 149,90 kn

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".