Je li detalj na sandalama Antonije Blaće nadolazeći hit za proljeće?

Voditeljica se držala klasike, a dodala trendi detalje
Vidi originalni članak

Čast da otvori modni događaj sezone, Bipa FASHION.HR, pripala je modnom dvojcu I-gle čija je revija u Gliptoteci HAZU sinoć još jednom pokazala zašto ovaj modni brend već godinama drži posebno mjesto na tronu hrvatske modne scene.

Reviju nije propustila ni Antonija Blaće, a lijepa je voditeljica ovom prigodom odabrala jednostavnu kombinaciju koju je upotpunila trendi detaljima.

Crnu kombinaciju hlača i majice upotpunila je uvijek popularnim kaputom boje devine dlake, no ono što nam je posebno ukralo pozornost su njezine sandale. Odabrala je jednostavan model u crnoj boji, klasik koji svaka dama treba imati u ormaru. Ipak, ono što je na njima bilo posebno je marama umjesto remenčića koja je sandalama dala jednu novu, damsku notu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".