Jason Momoa otkrio tajnu iza svog ružičastog odijela i povezanost sa scrunchiejem na ruci!

Zgodni glumac plijenio je pozornost u neobičnom izdanju
Vidi originalni članak

Jason Momoa i Lisa Bonet plijenili su pozornost na dodjeli Oscara u ružičastim izdanjima s potpisom modne linije Karla Lagerfelda. Bili su dio "ružičaste modne poplave" zbog koji crveni tepih više nije bio crven, već - ružičast što je stvarno izgledalo fantastično!

Glumac se na Instagramu osvrnuo na dodjelu te je napisao kako se osjećao poput kralja:

Jako sam počašćen što sam prisustvovao dodjeli Oscara i što sam bio prezenter. Ponosan sam što sam upoznao toliko talentiranih umjetnika i čestitam svim nominiranima na fantastičnim ostvarenjima.

Osvrnuo se na glumicu Helen Mirren te je rekao kako je bila velika čast stajati pored nje. Veliki aloha poslao je nedavno preminulom Karlu Lagerfeldu te zahvalio te zahvalio Silviji Venturini iz Fendija te Jeanne Yang što su uzeli njegov baršunasti scrunchie i po njemu napravili odijelo. Lagerfelda je nazvao legendom te se zahvalio svim insta prijateljima koji za njega naprave najljepši nakit, osvrnuvši se na prstenje koje je nosio!

 

Urednica i modna savjetnica Dubravka Prpic Znaor iskomentirala nam je neka od najistaknutijih izdanja s Oscara! 😍 Što misli o golišavom izdanju Kendall Jenner, a što o promjeni imidža Charlize Theron? ❤️️

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".