Jarke joj boje izvrsno pristaju: Kate bira efektnu crvenu i cipele koje imaju moć vizualno izdužiti noge

Budući da je spoj dolčevite i suknje vrlo upečatljiv, ostatak stajlinga bio je "smireniji". Kate Middleton odabrala je minijaturnu kožnu torbicu i elegantne salonke u nude boji.
Vidi originalni članak

Jarke boje nisu najčešći izbor Kate Middleton, no monokromatski outfit u kojem glavnu riječ vodi crvena, pristaje joj izvrsno! Za jedan event u Londonu koji govori o ovisnosti, Kate se pojavila u kombinaciji crvene i bež boje, a takav spoj može biti odlična inspiracija za poslovne prigode, pogotovo ako one zahtijevaju stroži dress code

Vojvotkinju od Cambridgea tako smo imali prilike vidjeti u crvenoj dolčeviti i dugačkoj plisiranoj suknji iste nijanse koju potpisuje dizajner Christopher Kane. Budući da je spoj dolčevite i suknje vrlo upečatljiv, ostatak stajlinga bio je "smireniji". Kate Middleton odabrala je minijaturnu kožnu torbicu i elegantne salonke u nude boji.

One su jedan od must have modela u svakoj kolekciji - naime, neutralne su pa su super završetak svake kombinacije, bilo da se radi o jarkim bojama kakve nosi vojvotkinja ili se kombiniraju u outfitima kojima dominiraju zagasitije boje. Također, izvrsno pristaju i u nešto ležernijim varijantama pa će super upotpuniti spoj traperica, sakoa i obične majice. Još jedan njihov plus je i taj što kažu kako imaju moć vizualno produžiti noge. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Salonke potpisuje brend Ralph Lauren, dok iza mini-torbe stoji brend DeMellier, a riječ je o modelu Nano Montreal. 

Kad je u pitanju beauty moment, Kate ne odustaje od klasike - kosu je stilizirala u prepoznatljive lagane valove, njezin zaštitni znak, dok je šminka bila jednostavna i prirodna. 

U galeriji pronađite još izvrsnih stajlinga Kate Middleton

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

 

Crno od glave do pete dugo nije izgledalo tako dobro kao na konzultantici čiji stil obožavamo

Najpopularnija jesenska frizura lako se održava kod kuće i kažu da pristaje svim teksturama kose

Najpopularnije šiške u 2021. godini sada dolaze u još boljoj verziji kod koje volumen dolazi u prvi plan

Visoke čizme i kratke hlače odlično pristaju odvjetnici čiji je besprijekoran stil uvijek dobra inspiracija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".