Ove godine najlonke s uzorkom su pravi hit: Ona točkaste nosi uz cool kaput i šešir

Damu s Cvjetnog trga u odličnoj kombinaciji svojim su objektivnom uhvatili naši fotografi
Vidi originalni članak

Pad temperatura na ulice je izmamio odlične prve zimske outfite. Kaputi, šeširi i čarape s uzorkom omiljeni su nam odjevni jesensko-zimski komadi, a u verziji ove dame sa špice izgledaju savršeno.

Za prohladni jesenski dan crnokosa dama odlučila se za u potpunosti crnu kombinaciju koju je fantastično razvedrila predimenzioniranim kaputom u boji fuksije. Pozornost su nam posebno ukrale šarmantne najlonke na točke kojima je ovaj outfit učinila neodoljivim, dok je crnim šeširom dodala cijeloj kombinaciji dozu elegancije. 

Najlonke s uzorkom i ove će sezone biti apsolutni hit. Od točkica svih veličina do pepita uzorka - u ponudi možete naći zaista najrazličitije verzije, a začinit će i najjednostavniju kombinaciju. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".