Jarke boje, poneki ležeran kroj: Što na stajlinge saborskih zastupnica i zastupnika kaže modna savjetnica?

Dubravka Prpić Znaor za Divu je prokomentirala odjevne kombinacije zastupnica i zastupnika u Hrvatskom saboru u ljetnim danima, kad temperature prelaze 30°C.
Vidi originalni članak

Kraj lipnja i početak srpnja obilježilo je nekoliko dana toplinskog vala, a na visokim temperaturama uvijek se postavlja pitanje "Što odjenuti?", pogotovo ako radno mjesto traži određeni dress code. Jedno od mjesta na kojima je on strogo propisan je i Hrvatski sabor, a modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor kaže kako se vidi da su stajlinzi u Saboru inspirirani vrućim danima, bez obzira na to što se radi o dosta konzervativnoj atmosferi.

- Tu u priču ulaze jarke boje, ovih dana dame nose jače tonove poput tirkizne, fuksije, zelene, plave i crvene. Osim color-block stila, koji je vrlo praktičan u poslovnom odijevanju, tu su razni cvjetni motivi koji ipak atmosferi daju osjećaj ljeta. No, treba paziti da haljine ne budu previše ležerne i kratke, kreacije za plažu treba rezervirati samo za odmor. Jedna od praktičnih formula je bluza bez rukava i sako - pojašnjava Prpić Znaor.

Kad su u pitanju boje, u ovakvim je prigodama dobro izabrati jednu snažnu boju u stajlingu, kako ne bi sve zajedno bilo previše šareno. 

Što se tiče odjevnog stila zastupnika, modna savjetnica kaže:

- I muškarci su ovih dana "otkrili" nešto svjetlije tonove, koji su više nego dobrodošli u svijetu ljetnih poslovnih odijela. Poslovno odijevanje ljeti uključuje prirodne materijale, primjerice pamuk i razne mješavine lana. To je idealan tekstil koji "diše", ugodan je na koži i uvijek izgleda elegantno.

Kad su u pitanju boje, pojašnjava da su dobre i praktične, kao i u ženskoj modi, color-block varijante, odnosno muška odijela u svijetlim tonovima sive i plave te bijele kave. 

U galeriji pogledajte što se za vrijeme ljetnih vrućina nosi u Hrvatskom saboru:

FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell

Dugo nismo vidjeli ovako elegantan i ženstven outfit na špici: Kožne komade nosi na damski način

Ljepotica sa špice pokazat će vam zašto je bijela haljina ljeti najbolja modna ideja koja uvijek izgleda chic

Agentica za nekretnine odličnog stila gradom je prošetala u natikačama kakve na špici još nismo vidjeli

Dame od kojih možemo učiti o stilu: 'Mi smo supruge dviju legendi, a ovo su naši uobičajeni outfiti'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".