Jane Fonda u "recikliranoj" haljini i sa sijedom pixie frizurom poslala snažnu poruku!

Odabrala je Elie Saab haljinu koju je već nosila u Cannesu 2014. godine.
Vidi originalni članak

Jane Fonda na sinoćnjoj dodjeli Oscara bila je jedna od prezenterica, a pojavila se u drugačijem izdanju. Naime, umjesto sa smeđoj kosom ili nijansama boje pijeska s kojima smo je navikli viđati, Jane Fonda odabrala je sijedu pixie frizuru, a korisnici na društvenim mrežama u potpunosti su oduševljeni! 

Iako je sijeda kosa savršeno normalna i prirodna, no, kad je riječ o Hollywoodu, protivi se beauty normama, no Fonda je odlučila tome stati na kraj. Velika je aktivistica, a na svoj se aktivizam osvrnula i na prestižnoj dodjeli nagrada. Naime, 82-godišnja Fonda odjenula je Elie Saab haljinu koju je prethodno nosila na Filmskom festivalu u Cannesu 2014. godine, a ogrnula se crvenim kaputom za kojeg je rekla da je to "zadnji komad odjeće koji će ikad kupiti", prenosi Vogue. 

Beauty lookom u kojem dominira sijeda kosa, Fonda je poslala inspirativnu poruku. Ranije je napisala kako je dugo vremena njezina kosa bila dugačka i plava jer su svi muškarci u njezinom životu željeli da je takva. Dodala je da je bila plava toliko dugo da čak ni ne zna koja je njezina prirodna boja kose

Pogledajte što modni kritičari kažu na modna izdanja s dodjele Oscara:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".