Jana s ljubavlju

FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell, Matija Vuica FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell, Ana Gruica FOTO: Sanja Vejnović FOTO: Pixsell, Željko Šlibar, Iva Balent, Amira Medunjanin i Marina Knežević FOTO: Pixsell, Iva Balent i Ćiro Blažević FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Sanja Vejnović i Andrea Soloman
Ljubav prema modi, ljubav prema baletu i ljubav prema lijepom osjećala se u svakom trenutku večeri Diva Fashion Balleta by. Matija Vuica Couture, baš kao što je ljubav glavni sastojak Janine vode.
Vidi originalni članak

Poruke ljubavi, najvažnije i najsnažnije ljudske emocije, nalaze se na novoj ediciji Jana bočica, kojima dominiraju motivi srca u različitim bojama i veličinama, simbolizirajući svu širinu, raskoš i snagu ljubavi te njezin nezaobilazan utjecaj na svakodnevni život. Da smo ljubav mijenja svijet i donosi pozitivne promjene u život prenose poruke ljubavi koje potpisuje Louise Hay na novoj ediciji Jana bočica, podsjećajući nas na to kolika je ljepota ljubavi, te koliku vrijednost ima u našim životima. 

Posebno osmišljene etikete, u čak 33 varijacije, predstavljaju sve boje i vrste ljubavi -  romantične, obiteljske, prijateljske, ljubavi prema prirodi i umjetnosti, ljubavi prema znanosti i svim zamislivim oblicima ljubavi. Korištenjem poruka ljubavi Louise Hay može se svjedočiti kako je uistinu ljubav ta koja pokreće svijet, čini život ljepšim i iz dana u dan puni posebnom energijom. Uz glavnu poruku da - samo ljubav mijenja svijet -  Jana omogućava da pronađete poruke ljubavi i dopustite da najbolje iz vas izađe na površinu. U moć #samoljubav vizije i zanimljivim dizajnom bočice, Jana podsjeća da je u životu najvažnije voljeti, jer „Što više ljubavi dajem, više je imam“. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".