Jako stylish: Zebrasti kaput Bojane Gregorić je baš sve što želimo za hladne dane!

Riječ je o pravom statement komadu u ormaru
Vidi originalni članak

Kavanu Kavkaz sinoć je svečano otvorio gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić zajedno s Valentinom i Tomislavom Rajićem. U večeri u kojoj su evocirane uspomene nekih prošlih vremena i večeri koja je označila početak stvaranja nekih novih uspomena uživali su uglednici društvene scene, među kojima je bila i Bojana Gregorić.

Za ovu prigodu odabrala je crno od glave do pete koje je razbila genijalnim kaputićem. Crne hlače u bluzu kombinirala je sa zebrastim kaputom koji s unutarnje strane ima fluorescentne detalje i krzno na kragni te je pravi statement komad u ormaru. Hrabro je dodala i metalik remen, a sve zaokružila jednostavnim make upom i prekrasnim osmijehom. Za čistu peticu, kao i uvijek! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".