Jakna koja će obilježiti jesen izvrsno stoji zgodnoj građevinarki: 'Često kombiniram sportske i elegantne komade'

Potpisuje ju brend The Frankie Shop, a u novoj ćemo se sezoni viđati u uličnoj modi i na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Već i prvi dani koji prizivaju jesen daju naslutiti koja će biti najtraženija jakna u novoj sezoni. Riječ je o prošivenom modelu koji je obilježio proljetne dane, a sad nestrpljivo čekamo da zahladi kako bismo novog favorita u garderobi mogli kombinirati u svakodnevnim izdanjima.

It jaknu nosi i Elizabeta Šamec, modno osviještena građevinarka koju je naš fotograf Goran Čižmešija prošle jeseni ulovio u centru grada. Prošivenom je jaknom zaokružila spoj traperica i sakoa, jednu od onih kombinacija koja nikad ne izlazi iz mode, a mnogim je ljubiteljicama mode i svakodnevna uniforma jer je chic i nosiva u raznim prigodama. Dodala joj je "zgužvane" čizme u bež nijansi koja paše na sve u ormaru i crnu kožnu torbu.

Elizabeta je odabrala jaknu od koje je sve "krenulo" jer je model s potpisom brenda The Frankie Shop, i zaslužan što su se u mnogim high street dućanima našle i pristupačnije varijante cool jakne.

- Ova mi je kombinacija udobna za grad. Najčešće biram neutralne tonove, ne volim previše boje, a niti uzorke. Često kombiniram sportske i elegantne komade - rekla je Elizabeta za Divu. 

Chic kratki kaputi nose se uz sve kombinacije, a idealni su za hladnije jesenske dane:

FOTO: Mango 99,99 EUR FOTO: H&M 159,00 EUR FOTO: H&M 229,00 EUR FOTO: Zara 69,95 EUR FOTO: Zara 119,00 EUR FOTO: Zara 69,95 EUR FOTO: Zara 119,00 EUR FOTO: Zara 45,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR

Izdvojili smo najbolje hlače koje se nose ove jeseni, a odlično odgovaraju uz sve kombinacije
Ormar Davida Beckhama hit je na društvenim mrežama: 'Imati ovakav ormar moj je cilj u životu'
Mango ima odličan duplić hit Gucci torbice koju su proglasili najpoželjnijim dizajnom sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".