I ovog ljeta nosimo pastelne boje: Najljepši komadi u nježno ružičastoj, boji vanilije, pistacije za romantičan look

Blage boje lako je kombinirati, a rezultat je super romantičan color-block stil koji djeluje kao da mu je netko oduzeo snagu i jačinu te ga uronio u čudesan svijet finog sladoleda
Vidi originalni članak

Još kao djeca, gledali smo i divili se te očima gutali sve te predivne boje, od kojih nas i danas dijeli samo staklo. Teško je izabrati i okuse, od vanilije preko jagode i maline do pistacija, a kamoli izabrati omiljenu pastelnu nijansu koja za styling čini čuda i daje mu posebno lijepi okvir. Ne samo da su ove sezone svijet nježnih tonova osvojile brojne fluidne kreacije, već su pred trendom pokleknula i nekada stroga odijela, pa je sada naš omiljeni komad - nekoć poslovni blejzer u boji blage žute ili ružičaste. Odijelo ne mora biti u istom tonu, jer prekrasna modna formula na poslu, ali i odmoru, bit će sako i hlače različitih nježnih nijansi, no ključno je da su iste svjetline. Blage boje lako je kombinirati, a rezultat je super romantičan color-block stil koji djeluje kao da mu je netko oduzeo snagu i jačinu te ga uronio u čudesan svijet finog sladoleda.

Stilski slatkiši dolaze i iz svijeta romantike, jer ona je svojstvena svijetu laganih tonova. Ove nijanse savršene su, naime, za sve one ženstvene haljine i haljinice koje lagano grle tijelo ili su pak pojačane volumenom. Ponekad su tu i puf rukavi, jer trend sezone prisutan je na brojnim formama, što priziva dojam dječje haljinice inspirirane svijetom neodoljivo odjevenih lutkica. Ako imate neko važno događanje, a niste baš za šarenilo i postojanje u prvom planu, predlažemo ovaj tip haljine. Naglasit će preplanuli ten te usput naglasiti eleganciju siluete jer boje podižu raspoloženje, a njezine nježne varijante daju vašem izgledu dozu nježnosti.

Ovo su idealne solucije za ljubiteljice minimalizma, koje ne vole šarenilo ili uzorke, dok će ostale dame birati jednobojne pastele kad požele nešto klasičnije. Naime, ove predivne boje vratile su se na scenu zajedno s jednostavnim krojevima, pod utjecajem minimalizma iz devedesetih, kad su outfiti bili više bazični nego danas, bez pretjeranih ukrasa.

Upravo je taj sklad forme specifičan za trend boja sladoleda, jer ovdje je u fokusu kolorit, više nego kroj. U ovu priču ulazi i slavna kombine haljina, ona sklizava i vrlo udobna, a tu je i haljina na preklop, također inspirirana kućnim ogrtačima, ljeti tako udobna i izazovna. Ako niste za outfit u slatkom tonu, tu su modni dodaci koji plijene pažnju i čine svaku kombinaciju posebnom. Uglavnom su se boje sladoleda smjestile na prekrasne torbice i cipele, a jedan od najvećih trendova na sandalama ove je sezone upravo inspiracija pistacija, jagode ili limuna. Budući da u sebi imaju dozu nježnosti, kad se želite stilski poigrati, lako ćete ove nijanse kombinirati s nekim jačim varijantama, poput snažno crvene ili plave, a savršeno izgledaju i uz monokromatske – crnu ili bijelu. Uz boje općenito, a i pastelne varijante, ne treba vam puno šminke jer outfit je u prvom planu. Tek crveni ruž te raspuštena ili mokra kosa odlično će zaokružiti ljetnu kombinaciju, naročito ako ste na moru, a za grad tu su razna rumenila koja čak prate neke od boja sladoleda – uglavnom marelice, jagode ili nježne maline.

FOTO: Zara 49 kn FOTO: Zara 59 kn FOTO: Zara 249 kn FOTO: H&M 49 € FOTO: H&M 59 € FOTO: H&M 49 € FOTO: Matchesfashion Gianvito Rossi, 248 € FOTO: Matchesfashion Loewe, 350 € FOTO: Outnet Walnder, 860 € FOTO: Outnet Proenza Schouler, 555 € FOTO: Outnet Prada, 1275 € FOTO: Outnet 178 € FOTO: Outnet Hofnamm Copenhagen, 175 € FOTO: Outnet Hofman Copenhagen, 139 € FOTO: Outnet Forte Forte 366 € FOTO: Outnet Ellery, 305 €

Možete li zamisliti ljeto bez točkica? Mi ne 😍 Izabrali smo najljepše točkaste komade sa sniženja
Tenisice poput njezinih trendseterice obožavaju, a znamo gdje ih možete kupiti
Stylish studentica: "Pratim trendove, ali svaku sezonu ubacim samo po jedan, koji mi se najviše svidi"
Ovo su trenutno najtraženije sandale: Trendseterice ih obožavaju, no mnogima se ne sviđaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".