Jadranki Sloković crno-bijeli klasici sjajno pristaju: Inspirirajte se svevremenskom elegancijom jedne od najbolje odjevenih Hrvatica

Kombinacija hlača na crtu, bijele košulje i sakoa njezin je čest odabir i formula koja je idealna za poslovne prigode.
Vidi originalni članak

Kad je u pitanju poslovna elegancija, odjevni odabiri Jadranke Sloković uvijek su odličan izvor inspiracije. Najčešće bira crno-bijelu klasiku, a dozu boje doda kroz crveni ruž, kao što je to napravila u izvrsnom stajlingu kojeg je zabilježio naš fotograf Goran Čižmešija. Gradom je prošetala u kombinaciji hlača "na crtu", bijele košulje, koja je postala njezin zaštitni znak, te sakoa kraće forme.

Upravo su takvi modeli sakoa veliki ovosezonski trend te se nalaze "uz bok" popularnim predimenzioniranim i dugačkim sakoima. Izvrsno izgledaju u kombinaciji s hlačama i suknjama visokog struka, a izbor modno osviještene odvjetnice bio je model svevremenskog kariranog uzorka. Stajlingu je dodala dva klasika, crne salonke i kožnu torbu koja se ističe elegantnim dodatkom, zlatnim lancem.

Jadranka Sloković i ovim je outfitom pokazala da se zasluženo redovito nalazi na listi najbolje odjevenih Hrvatica. Na njezin se stil jednom prilikom osvrnula i Dubravka Prpić Znaor koja je istaknula kako se odvjetnica drži izuzetnog, crno-bijelog pravila u odijevanju koja u njezinoj "režiji" izgledaju vrlo elegantno.

Kaže kako se vidi da se rado igra detaljima, no pritom pazi da sve ne bi bilo previše jer očito se voli dobro odjenuti i to radi s lakoćom.

– Iz dana u dan ona odijevanjem mora pokazati i respekt prema institucijama u kojima se kreće. No, no joj nije problem jer zna kako primiriti stil, ima vlastitu moćnu formulu jer su sakoi uz tamne hlače i bijele košulje njezina formula za uspjeh. Naravno, i frizura i ruž su tu, klasika je s godinama postala njezin potpis – rekla je modna savjetnica i urednica jednom prilikom. 

U galeriji pogledajte još odličnih kombinacija Jadranke Sloković koje mogu poslužiti kao inspiracija

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

 

Fantastično izdanje Đurđe Tedeschi: Midi haljinu i gležnjače upotpunila je efektnom torbom i svojim zaštitnim znakom - kapom

Blejzer kakvog nosi Ana Radišić ne prolazi nezamijećeno: 'Sviđa mi se spoj sakoa i majice, iako to možda, po mnogima, ne ide zajedno'

Kaubojke su i ove jeseni zvijezde ulične mode: Ako još niste, sad je super vrijeme da u kolekciju dodate cool model

Puderi s kojima će ten biti ujednačen i "miran" od jutra do mraka: Krase ih lagane formule i teksture

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".