Jadranki Sloković crno-bijeli klasici savršeno pristaju: Inspirirajte se stajlingom jedne od najbolje odjevenih Hrvatica

Kombinacija hlača na crtu, bijele košulje i sakoa njezin je čest odabir i formula koja je idealna za poslovne prigode.
Vidi originalni članak

Jadranka Sloković poznata je po svojem besprijekornom poslovnom stilu, no i u slobodno vrijeme pomno bira odjevne komade za ležerne stajlinge. Najčešće bira crno-bijelu klasiku, a dozu boje doda kroz ruž, kao što je to napravila u izvrsnom stajlingu kojeg je zabilježio naš fotograf Goran Čižmešija. Gradom je prošetala u kombinaciji hlača 'na crtu', bijele košulje, koja je postala njezin zaštitni znak, te sakoa na jednostruko kopčanje.

Upravo su takvi modeli sakoa veliki ovosezonski trend te se nalaze ‘uz bok’ popularnim predimenzioniranim i skraćenim sakoima. Izvrsno izgledaju u kombinaciji s hlačama i suknjama visokog struka, a izbor modno osviještene odvjetnice bio je trendi plišani model u svevremenskoj crnoj boji. Stajlingu je dodala vječne klasik - crne čizme, kožnu torbu te dugački crni kaput koji se ističe detaljem dvostrukih džepova.

- Ovo mi je 'uniforma', uvijek imam bijelu košulju. Plišani sako sam odabrala jer sam imala raspravu, a rasprave zaslužuju elegantne komade. Uglavnom ne nosim uzorke, jedini takav komad koji imam je kaput leopard uzorka. Suknje nikad ne nosim, a haljine ponekad na evente, iako i tada radije biram hlače. U izboru odjeće sam jako klasična. Od boja volim tamno plavu, iako mi je u zadnje vrijeme draža crna. Neke druge boje mogu proći uglavnom kroz detalje, primjerice, bordo čizme - ispričala je za Divu.

Jadranka Sloković i ovim je outfitom pokazala da se zasluženo redovito nalazi na listi najbolje odjevenih Hrvatica. Na njezin se stil jednom prilikom osvrnula i Dubravka Prpić Znaor koja je istaknula kako se odvjetnica drži izuzetnog, crno-bijelog pravila u odijevanju koja u njezinoj ‘režiji’ izgledaju vrlo elegantno.

Kaže kako se vidi da se rado igra detaljima, no pritom pazi da sve ne bi bilo previše jer očito se voli dobro odjenuti i to radi s lakoćom.

– Iz dana u dan ona odijevanjem mora pokazati i respekt prema institucijama u kojima se kreće. No, no joj nije problem jer zna kako primiriti stil, ima vlastitu moćnu formulu jer su sakoi uz tamne hlače i bijele košulje njezina formula za uspjeh. Naravno, i frizura i ruž su tu, klasika je s godinama postala njezin potpis – rekla je modna savjetnica i urednica jednom prilikom.

 U galeriji pogledajte još odličnih kombinacija Jadranke Sloković koje mogu poslužiti kao inspiracija

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Veliki shopping vodič: 25 modela proljetnih cipela do 50 eura
Za ovu boju kose kažu da će biti veliki hit ovog proljeća, a savršeno je osvježenje nakon zimskih nijansi
Efekt crvene osvojio je svijet: Od španjolskog slikarstva do street-style manije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".