Jadranka Sloković u još jednom izvrsnom izdanju: Sako poput njezinog savršen je odabir za proljeće pred nama

Goran Čižmešija fotografirao ju je u klasičnoj poslovnoj kombinaciji, a glavnu je riječ vodio efektan crveni sako
Vidi originalni članak

Jadranka Sloković s razlogom se nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica. Ljubiteljica je klasičnih komada, a ponekad možemo vidjeti kako u svoj elegantan ormar doda i poneki trendi komad. Odvjetnica je izvrsna inspiracija za poslovne odjevne kombinacije, a to je potvrdila i ovih dana kada je u centru Zagreba pozirala našem Goranu Čižmešiji

Crne hlače "na crtu" kombinirala je s klasičnim gležnjačama, bijelom košuljom i kariranim sakoom, a stajling je upotpunila crnom dizajnerskom torbom koja ima kultni status u modnom svijetu i za nju postoji lista čekanja. 

Ipak, zvijezda stajlinga bio je karirani sako na dvostruko kopčanje koji je savršen odabir za proljeće pred nama. U toploj sezoni, jaknu često mijenjam za efektan sako, a s kariranim uzorkom se ne može pogriješiti jer je klasičan i nosiv u različitim prigodama. Model u crveno-crnoj boji ne može proći nezamijećeno, a zlatni gumbi elegantan su detalj. 

Umjesto valova u kosi, frizure s kojima smo navikli viđati odvjetnicu i koji su joj svojevrsni zaštitni znak jer ih najčešće bira u svim prigodama, odabrala je jednostavnu, isfeniranu frizuru, idealnu za svaki dan.

U galeriji pogledajte najbolja izdanja sa špice ovog ožujka:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Prekrasna studentica i model u najpopularnijim trapericama koje ovog proljeća možete odabrati
Oduševile su nas kombinacije divnih frendica: 'Ponekad se dogovaramo što ćemo odjenuti, da druga ne bi odskakala'
Franka nosi jednu od najcool jakni koje smo vidjeli na zagrebačkoj špici: 'Ne postoji nešto što ne bih odjenula'
Život iz bajke nije impresionirao princezu smartphone generacije koja je od prvog trena kršila mnoga kraljevska pravila

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".