Jadranka Sloković u crnom od glave do pete i hit Gucci cipelama

Od naše najstajliš odvjetnice nikada ne očekujemo manje od chic kombinacije s klasičnim komadima koji se uvijek mogu nositi
Vidi originalni članak

Jutors je Jadranka Sloković ponovno pokazala kako uz par ključnih komada poput crnog sakoa, vječne bijele košulje, marame oko vrata, crnih hlača i jednostavnih cipela, ne možete pogriješiti. 

Kako je stiglo nešto hladnije vrijeme, odvjetnica je iz ormara izvadila baršun koji će i ove sezone biti veliki hit. Sako može kombinirati na bezbroj načina, a ovaj put mi smo se zaljubili u njeno poslovno izadnje. Primjetili smo da i Jadranka nosi hit Gucci cipele za kojima su ove sezone poludjele brojne trendseterice. 

 Mogu se nabaviti u ekskluzivnom online shopu Net-a-porter.com, a stoje 850 eura. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".