Jadranka Sloković prava je ikona stila, a pokazala je i što baš svaka žena treba imati u ormaru!

Pokazala je zašto svaka žena u ormaru treba imati klasično crno odijelo!
Vidi originalni članak

Nenad Sovilj, najpoznatiji hrvatski dizajner nakita sinoć je u hotelu Esplanade predstavio svoju novu kolekciju Monument. Trinaesta po redu kolekcija obilježava i trinaest godina autorovog djelovanja, a osim nakita od epoksidne smole uključuje i haute joailllerie nakit od zlata, poludragog i dragog kamenja.

Predstavljanje nove kolekcija nakita nije predstavila ni Jadranka Sloković koja je zablistala u crnom od glave do pete te još jednom dokazala kako je stvarno ikona stila i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. Odabrala je crno odijelo koje je kombinirala s upečatljivim naušnicama i crvenim ružem, a sve je zaokružila crnim salonkama s mašnom. 

Sloković je ostala vjerna svojim valovima u kosi, a i ovom odjevnom kombinacijom inspirirala nas je za nadolazeće evente

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".