Jadranka Sloković poznata je po genijalnom stilu, no što o njemu kaže naša modna savjetnica?

"Crno-bijeli styling njezin je potpis kojeg često začini nekim poželjnim detaljima"
Vidi originalni članak

Jadranka Sloković definitivno je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica - ona uvijek pogodi, bez obzira na to o kojoj se prigodi radi. Zamolili smo novinarku i modnu savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira izdanje u kojem je odvjetnica došla na sud.

Odjenula je bluzu s Louis Vuitton potpisom za koju je sam brend rekao kako je inspirirana odjećom iz 18. stoljeća te tako lepršava i lagana otkriva jednu od ključnih silueta sezone te se može nositi na više načina. Prpić Znaor opisuje je kao raskošnu i baroknu:

Tanašna svila idealna je za vrućine, naročito kad sjeda na golu kožu, no, delikatna kakva obično jest, može biti dosta prozirna... posebice kad je snježno bijela.

Modna savjetnica dodaje kako na sudovima postoji jedna stvar koja ne treba biti transparentna, a to je odjeća:

Drugo bi bilo da se radi o par slojeva, gdje stilska igra može biti zanimljiva i u ovako poslovnim, često strogim uvjetima. Naime, ispod ovakve bluze praktično je odjenuti bijelu potkošulju, to je također chic varijanta.

Prpić Znaor tvrdi kako je odvjetnica inače poznata po dobrom stilu te je još jednom pokazala kako voli trendove - pod "trendove" misli na jednostavne natikače s visokom potpeticom. 

Crno-bijeli styling njezin je potpis, kojeg često začini nekim poželjnim detaljima! Minimalizam poveće Loewe torbe odgovara zaposlenim danima naše odvjetnice - deblja, kvalitetna koža trpi brdo papira i spisa.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".