Jadranka Sloković i Marina Meter nose titulu najstajliš odvjetnica!

Naš street style fotograf Goran Čižmešija ove divne dame fotografirao je u centru Zagreba
Vidi originalni članak

Uvijek posebne i uvijek u trendu, ove dvije odvjetnice, svaki put nas posve oduševe svojim izdanjima. Marinu Meter Goran Čižmešija ulovio je u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici, a ako trebate lekcije iz slojevitog odjevanja, slobodno ju možete potpuno iskopirati. 

Stylish odvjetnica nosi klasične crne gležnjače, cool hlače poput tajica, zanimljivu kariranu košulju, sako i preko svega sivu jaknicu. Odlično joj stoji i šešira, ali i okrugle sunčane naočale. 

Jadranka Sloković nam je još jednom dokazala kako je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. Sa svojim je psićem prošetala centrom grada u baš divnom izdanju. Ova odvjetnica voli klasične komade, ali s malim pomakom. Pa tako ovaj put nosi odličnu crnu pelerinu koju kombinira na bijelu košulju. To je jedan od njenih omiljenih komada, jer u bijeloj košulji je baš često viđamo, a i jednostavne trapezice baš joj dobro stoje!

Klasična Hermes torba u sve se uklopila baš dobro, a marama oko vrata dala je lijepu dozu elegancije. Show je oteo i njen psić koji je jednako spremno pozirao našem fotografu.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".