Jadranka Sloković i Anto Nobilo pokazali "usklađene" outfite, odvjetnica ponovno u jednom od omiljenih komada u ormaru

I Sloković i Nobilo odabrali su odijela, a kombinaciju bijele i tamnih boja osvježili su crvenim detaljima te su rado pozirali Goranu Čižmešiji.
Vidi originalni članak

Jadranka Sloković česta je gošća naše street style rubrike, gdje uvijek rado pozira našem fotografu Goranu Čižmešiji u odličnim poslovnim izdanjima. Drugačije nije bilo ni ovog puta kad je odvjetnicu Čižmešija "ulovio" u Petrinjskoj ulici u društvu Ante Nobila.

Čižmešija nam je otkrio da su mu Sloković i Nobilo rado pozirali, a pokazali su i usklađene outfite kojima je poveznica bila crvena boja. 

Dok je Nobilo tamnosivo odijelo osvježio crvenom kravatom, a look zaokružio velikom, smeđom torbom, Sloković je bila elegantna u crnom odijelu ispod kojeg se nazirala bijela košulja s volanima. Crno-bijelu klasiku osvježila je crvenim salonkama, a pozornost nam je ukrala njezina torba kroko-efekta s potpisom luksuzne modne kuće Saint Laurent.  

Čižmešija je odvjetnicu Jadranku Sloković već ranije fotografirao u ovom kaputu, a ona mu je tom prilikom izjavila kako joj je upravo on jedan od omiljenih komada u ormaru.

Odvjetnicu gotovo uvijek možemo vidjeti s crvenim ružem za koji slobodno možemo reći da je njezin zaštitni znak, baš kao i lagani uvojci u kosi.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".