Jadranka Sloković gradom prošetala u preslatkom društvu i ležernijem izdanju od onog u kojem je inače viđamo

Odvjetnica Jadranka Sloković ovog nas puta nije osvojila samo odjevnom kombinacijom, nego i preslatkim četveronožnim društvom
Vidi originalni članak

Jadranku Sloković najčešće imamo prilike vidjeti u strogo krojenim odijelima, a ovog je puta našem Goranu Čižmešiji pozirala u ležernijem izdanju, i to u preslatkom društvu, s psićem Ruby koja joj često pravi društvo na zagrebačkoj špici. 

Sloković je kombinirala trapezice, vječni klasik u ormaru koje fashionistice obožavaju već nekoliko sezona, s bijelom bluzom uz detalj raskošnih volana i sivi kaput naglašenih ramena s remenom u struku.

Look je zaokružila velikom kožnom torbom s potpisom luksuznog brenda Saint Laurent koja je odlična investicija jer se može nositi u različitim prigodama, i poslovnim i ležernijim, a "odgovara" i različitim stilovima i odjevnim kombinacijama. 

U galeriji pogledajte još nekoliko odličnih izdanja odvjetnice Jadranke Sloković:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".