Jadranka Sloković gradom prošetala u nešto ležernijem izdanju: Traperice kakve nosi su klasik kojeg volite ili "preskačete"

Prisjetili smo se kombinacije odvjetnice Jadranke Sloković kad je našem fotografu pozirala u društvu preslatkog psića.
Vidi originalni članak

Jadranku Sloković najčešće imamo prilike vidjeti u strogo krojenim odijelima, no Goran Čižmešija u veljači 2019. godine fotografirao ju je u nešto ležernijem izdanju. Tada mu je pozirala u društvu preslatkog psića koji joj često pravi društvo na zagrebačkoj špici.

Odvjetnica Sloković, koja nas baš uvijek oduševi svojim odjevnim kombinacijama, tada je odabrala trapezice, vječni klasik u ormaru. Fashionistice ih obožavaju već nekoliko sezona, a iako o njima vlada podijeljeno mišljenje, izvrstan su dodatak u ormaru jer imaju moć vizualno produžiti noge. Također, super su za svaki dan jer se mogu nositi na tenisice, a ako dress code to dopušta, možete ih kombinirati i u poslovnim kombinacijama pa ih nositi na salonke ili gležnjače s potpeticom. 

Sloković je trapezice kombinirala s bijelom bluzom koja nije nimalo monotona zahvaljujući detalju raskošnih volana, a stajling je nadopunila sivim kaputom naglašenih ramena s remenom u struku. 

Look je zaokružila velikom kožnom torbom s potpisom luksuznog brenda Saint Laurent - ovakva je torba nosiva u različitim prigodama, i u dnevnoj i u poslovnoj varijanti, a odlična je jer odgovara različitim stilovima. 

Stil odvjetnice jednom je prigodom prokomentirala i Dubravka Prpić Znaor koja je rekla da se vidi kako se odvjetnica drži izuzetnog, crno-bijelog pravila u odijevanja, a ono u njezinoj režiji izgleda jako elegantno.

- Ljubiteljice crno-bijele stilske igre znaju da ona ima čitavu nišu jer nedostatak pigmenta prednost daje konstrukcijskim izazovima - rekla je ranije savjetnica i dodala:

- Često nosi brendirane cipele i torbe, no to nisu stvari koje vrište o logomaniji, već šalju diskretnu poruku o eleganciji. Naravno, poznavatelji brendova i it komada prepoznat će kod nje hitove i odjevne predmete s potpisom, no ovdje oni nisu u fokusu. Više se Sloković oslanja na siluetu u ravnoteži, igra se detaljima i uvijek pazi kako sve ne bi bilo previše jer očito se voli dobro odjenuti i to radi s lakoćom. Iz dana u dan ona odijevanjem mora pokazati i respekt prema institucijama u kojima se kreće. No, no joj nije problem jer zna kako primiriti stil, ima vlastitu moćnu formulu jer su sakoi s pojačanim ramenima uz tamne hlače i bijele košulje njezina formula za uspjeh. Naravno, i frizura i ruž su tu, klasika je s godinama postala njezin potpis.

Još odličnih modnih izdanja Jadranke Sloković pronađite u galeriji

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".