Jadranka Sloković gradom prošetala u ležernijem izdanju od uobičajenog; hlače su klasik kojeg volite ili ne

Odvjetnica Jadranka Sloković ovog nas puta nije osvojila samo odjevnom kombinacijom, nego i preslatkim društvom jer je Goranu Čižmešiji prošle godine pozirala u društvu preslatkog psića.
Vidi originalni članak

Jadranku Sloković najčešće imamo prilike vidjeti u strogo krojenim odijelima, no Goran Čižmešija u veljači prošle godine fotografirao ju je u nešto ležernijem izdanju. Tada mu je pozirala u društvu preslatkog psića koji joj često pravi društvo na zagrebačkoj špici. 

Odvjetnica Sloković, koja nas baš uvijek oduševi svojim odjevnim kombinacijama, tada je odabrala trapezice, vječni klasik u ormaru. Fashionistice ih obožavaju već nekoliko sezona, a iako o njima vlada podijeljeno mišljenje, super su dodatak u ormaru jer imaju moć vizualno produžiti noge. Također, super su za svaki dan jer se mogu nositi na tenisice, a ako dress code, to dopušta, možete ih kombinirati i u poslovnim kombinacijama pa ih nositi na salonke ili gležnjače s potpeticom. 

Sloković je trapezice kombinirala s bijelom bluzom koja nije nimalo monotona zahvaljujući detalju raskošnih volana, a stajling je nadopunila sivim kaputom naglašenih ramena s remenom u struku. 

Look je zaokružila velikom kožnom torbom s potpisom luksuznog brenda Saint Laurent - ovakva je torba nosiva u različitim prigodama, odnosno i u dnevnoj i u poslovnoj varijanti, a odlična je jer odgovara različitim stilovima. 

U galeriji pogledajte još nekoliko odličnih izdanja odvjetnice Jadranke Sloković:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Gorički volonteri okupili vatrogasce, policajce i superjunake pa iznenadili malog Svena koji ide na zračenja:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog ove kreme puder pada u drugi plan, a apsolutno je zaludjela TikTok
Hit boja kose koju je lako održavati, a obožavat ćete je jer kosi daje privid volumena
20 torbi već od 59,90 kn iz popularnog dućana koje će super izgledati u svakoj proljetnoj kombinaciji

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".