Jadranka Sloković "dosadne" stylinge majstorski pretvara u zanimljive

Tko kaže da poslovni stil mora biti jednoličan i dosadan? Odvjetnica Jadranka Sloković dokazuje nam upravo suprotno!
Vidi originalni članak

Pri pomisli na poslovni stil, većini na pamet dolaze crno-bijela odijela strogih krojeva, jednolično oblačenje i - dosada. Međutim, odvjetnica Jadranka Sloković pokazala je da odijevanje koje zahtijeva dress code može biti vrlo zanimljivo kad mu se doda vlastiti pečat. Odvjetnica se nalazi na gotovo svakoj listi najbolje odjevenih Hrvatica, a takvu laskavu titulu zaslužila je stilom u kojem preko tjedna njeguje monokromatsko odijevanje kojeg katkad "razbije" kaputom u boji, dok za opuštenije prigode bira traperice, no i dalje s dozom elegancije i, naravno, mnogo kreativnosti.

Njezini poslovni outfiti najčešće su sastavljeni od tamnih odijela u crnoj, sivoj ili plavoj boji s neizostavnim bijelim bluzama i košuljama, a u hladnijim danima upotpuni ih neočekivano robusnim kaputima i balonerima. Stilski pomak u strogom poslovnom stilu najčešće napravi odabirom zanimljive torbice ili upečatljivih cipela

Ipak, poput mnogih žena, voli se odmaknuti od strogih krojeva, a odvjetnica vrlo dobro zna kako zablistati i u opuštenim prilikama. U šetnji gradom najčešće je možemo vidjeti u trapericama i štiklama koje kombinira s bijelim bluzama i klasičnim balonerom. Ipak, najzanimljivije su njezine torbe koje su "točka na i" svakog stylinga.

Što se tiče večernjih događanja, ljeti najradije bira haljine. Riječ je o jednostavnim haljinama, a "podigne" ih neobičnim lančićem, torbicom ili crvenim ružem. Iako rijetko, možemo je vidjeti i u cvjetnim uzorcima, no i dalje je riječ o vrlo decentnom izgledu

Osim efektnih torbi, od modnih dodataka odvjetnica voli i sunčane naočale pa nerijetko pogled prikriva njima, a njezin zaštitni znak svakako je frizura. Već godinama njeguje raspuštenu kosu s klasičnim opuštenim valovima, a tek je ponekad možemo vidjeti podignute kose.

Da prati modne trendove, ali i ostaje vjerna svojemu stilu, pokazala je na premijeri filma "Ustav Republike Hrvatske" kad se pojavila odjevena u tamne trapezice, bijelu bluzu i sako od baršuna. Upravo je baršun jedan od najvećih jesenskih hitova, a s obzirom da je efektan sam po sebi, odlučila se za outfit bez modnih dodataka. Ipak, usne je naglasila crvenim ružem te još jednom pokazala zašto je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".