Jadranka Sloković blista u odijelu koje bi se trebalo pronaći u svakom ženskom ormaru i s hit torbicom sezone

Odabrala je crni smoking i torbicu koju potpisuje luksuzni talijanski brend Bottega Veneta
Vidi originalni članak

U sklopu Festivala svjetskog kazališta, u Hrvatskom narodnom kazalištu izvedena je belgijska predstava "Sylvia", a nisu je propustili pogledati Jadranka Sloković i Čedo Prodanović. Odvjetnica je za ovu prigodu odabrala crno od glave do pete i zablistala u odijelu koje bi se trebalo naći u svakom ženskom ormaru.

Riječ je o crnom, elegantnom smokingu sa širokim hlačama "na crtu" i satenskim detaljima na ovratniku sakoa koji su cijeloj odjevnoj kombinaciji dali dodatnu dozu glamura. Look je upotpunila bijelom "zgužvanom" mini-torbicom koju potpisuje talijanski brend Bottega Veneta. Ovakav model torbice apsolutni je hit posljednjih nekoliko sezona, a slavnim modelom inspirirali su se i brojni high street brendovi. 

Dodatan dašak glamura odvjetnica je dodala kombinaciji odabravši efektnu, predimenzioniranu ogrlicu koja je savršeno osvježila all black stajling.

Jadranka Sloković zna koja je formula za efektne poslovne outfite, a nosi torbu koja se mnogima nalazi na listi želja
Jadranka Sloković gradom prošetala u preslatkom društvu i ležernijem izdanju od onog u kojem je inače viđamo
Jadranka Sloković i Anto Nobilo pokazali "usklađene" outfite, odvjetnica ponovno u jednom od omiljenih komada u ormaru
Dame u crnom: Đurđa Tedeschi, Jadranka Sloković i Josipa Lisac imaju bezvremenski stil

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".