Jadranka i Ivanka srele su se nakon punih 20 godina: Volimo se iako smo bile razdvojene

Nismo se dogovarale što ćemo odjenuti, slučajno je ispalo da smo usklađene, a uostalom, životinjski uzorci su u trendu, kazale su prijateljice
Vidi originalni članak

- Danas se vidimo prvi put nakon dvadesetak godina. Nekad smo skupa radile, intenzivno smo jedna na drugu mislile, povremeno smo se čule i danas se prvi put vidimo nakon toliko vremena. Neizmjerno se i dalje volimo bez obzira što smo tako dugo bile razdvojene. Nismo se dogovarale što ćemo odjenuti, slučajno je ispalo da smo usklađene, a uostalom, životinjski uzorci su u trendu - rekle su umirovljenice Jadranka Maček i Ivanka Cezner, koje je naš Goran Čižmešija ulovio u centru grada.

- U svojoj karijeri radila sam različite poslove, pa je dovoljno da se napiše "penzionerka". Nosim sako i hlače Max Mara, torba je Louis Vuitton, a sandale su iz jednog talijanskog dućana u Ilici. Obožavam Max Maru već 40 godina, tamo nema loših stvari, a posebno obožavam njihovu damsku eleganciju. Tamo uvijek nađem nešto što se može super kombinirati. Volim nositi crvene kombinacije i tirkizni sako koji kombiniram uz bijelo - rekla je Jadranka o svojem outfitu.

- Umirovljenica sam, ali sam još uvijek vrlo aktivna, ali neću vam reći u čemu, enigmatska sam osoba. Nosim naočale, majicu i suknju Prada, a torba je no name, poklonila sam ju sama sebi jer sam trebala lijepi "shopping bag". Kada sam je kupovala, taj dan nisam bila osobito raspoložena, a kako crvena diže tonus i daje snagu, odmah me oraspoložila. Moje omiljene kombinacije su crveno i crno, ali tu i tamo napravim i koji izlet u neku drugu boju. Kako se bavim yogom mudrom, moja omiljena boja je narančasta, kao što su mi i naočale kroz koje uvijek vidim sve sunčano. Imam i narančaste majice, ali donji dio mi je uvijek crn. Nekad sam često nosila crne tajice i morala sam ih s nečim osvježiti u gornjem dijelu - rekla je Ivanka, kojoj šešir lijepo stoji.

U nastavku pogledajte koje sve vrste pjenušca postoje. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".