Izvrstan kaput kakvog nosi Nikolina Pišek ne vidimo svaki dan: Spojila ga je sa zimskim klasicima

Budući da je kaput pravi statement komad u ormaru, ostatak kombinacije bio je sasvim jednostavan, sastavljen od modnih klasika
Vidi originalni članak

Gošća naše modne rubrike koja nas svaki put oduševi svojom odjevnom kombinacijom je Nikolina Pišek. Drugačije nije bilo ni kad je u prosincu pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji, a pozornost je privukao genijalan kaput, jedan od onih komada u ormaru koji ne prolazi nezamijećeno.

Sada smo se rado prisjetili odličnog modnog trenutka jer Nikolina ima nekoliko super modnih ideja kojima se ovih dana rado inspiriramo. Želite li napraviti odmak od klasičnog zimskog odijevanja, inspirirajte se Nikolininim stajlingom jer je ovakav stajling zaslužio čistu modnu peticu. 

Nikolina je za Divu sredinom prosinca ispričala i par detalja o svojem modnom izboru:

– Ovaj sam kaput kupila prije dvije godine, a sada sam ga odjenula drugi put u životu. Ujutro sam se osjećala potištenije pa sam si njime odlučila popraviti dan. U zadnje vrijeme sve više nosim jednostavnije kombinacije pa je ovaj kaput jedan od rijetkih iskoraka iz te jednostavnosti.

Kaput se ističe zanimljivim crtežima, tigrastim uzorkom i detaljem na rubu, što ga čini pravim statement komadom u ormaru. Osim što izgleda efektno, djeluje i vrlo toplo pa je kao stvoren za hladne dane. 

Kombinirala ga je uz pletenu dolčevitu, udoban i topao zimski komad, a stajling zaokružila s dva klasika  - kožnom torbom i čizmama na vezanje. Takve dodatke i par obuće lako ćete kombinirati uz sve što imate u ormaru, a nosivi su iz godine u godinu pa su i izvrsno modno ulaganje.

Preferirate li više klasiku, izdvojili smo super modele sa sniženja na koje vrijedi obratiti pozornost

FOTO: H&M 119 eura FOTO: H&M 59 eura FOTO: H&M 59 eura FOTO: H&M 54,99 eura FOTO: H&M 44 eura FOTO: H&M 30 eura FOTO: Mango 75,99 eura FOTO: Mango 159,99 eura FOTO: Mango 99,99 eura FOTO: Mango 45,99 eura FOTO: Mango 119,99 eura FOTO: Mango 75,99 eura FOTO: Massimo Dutti 79,95 eura FOTO: Massimo Dutti 239 eura FOTO: Massimo Dutti 69,95 eura FOTO: Zara 15,99 eura FOTO: Zara 29,99 eura FOTO: Zara 15,99 eura FOTO: Zara 39,99 eura

Minimalistička, ali efektna manikura koja će biti hit na noktima u mjesecima pred nama

Torba, čizme ili sako s domaćim potpisom? Teško je reći što je bolje u cool izdanju Ane Radišić

Novi trend s društvenih mreža kao najbrži, najjeftiniji i najpraktičniji način da stanete na kraj nepotrebnim kupnjama

Čizme kakve nosi lijepa brineta osvježile bi i najobičniji stajling: Odlično ih kombinira uz haljinu koja joj pristaje kao salivena

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".