Izvrsno kombinira boje i uzorke: 'Kaput sam sama sašila, star je jedno tri godine'

Svevremensku proljetnu boju, žutu, Irena je kombinirala s komadima crne boje
Vidi originalni članak

Irena Šekez Sestrić modna je dizajnerica i producentica u kulturi koja odličan smisao za modu ima u malom prstu. Na zagrebačkim ulicama uhvatio ju je naš Goran Ćižmešija u outfitu koji nam je prava inspiracija za ove proljetne dane te mu je rado ispričala nekoliko detalja o svom stilu.

- Ovu bluzu sam sama sašila, a inspirirana je svjetlosnim oblicima Vojina Bakića. Kaput sam isto sama sašila, star je jedno tri godine. Crna, žuta i bijela su moje Sveto trojstvo po pitanju boja - otkrila nam je Irena.

Crni kaput pravi je klasik kojeg, jednom kad kupite, možete nositi godinama. Osim toga, lako se i kombinira, no Irena je pokazala kako dobro može izgledati i s detaljima žute. Kombinirala ga je uz upečatljive žute hlače te bluzu s lepršavim uzorkom.

Irena je naglasak stavila na izbor modnih detalja pa stajling upotpunila efektnim naušnicama i otkačenim sunčanim naočalama, kao i sivim cipelama s crnim i zlatnim detaljima.

Torbe u žutim nijansama idealne su za toplije i sunčane dane:

FOTO: Arhiva Dive Mala pletena s natpisom, Loewe, My Teresa, 850 eura FOTO: Arhiva Dive Mala s ručkom i natpisom, Balenciaga, My Teresa, 2400 eura FOTO: Arhiva Dive Velika platnena na cvjetove, Marni, net-a-porter.com, 350 eura FOTO: Arhiva Dive Mala isprepletena, Bottega Veneta, My Teresa, 4500 eura FOTO: Arhiva Dive Velika s mini torbicom, Prada, My Teresa, 1950 eura FOTO: Arhiva Dive Pletena sa žutim ‘poklopcem’, Miu Miu, My Teresa, 980 eura FOTO: Arhiva Dive S metalnim rubom, Stella McCartney, My Teresa, 875 eura FOTO: Arhiva Dive Kožnata sa zakovicama, Valentino, My Teresa, 2200 eura FOTO: Arhiva Dive U obliku knjige, Olympia Le-Tan, net-a-porter.com, 1395 eura FOTO: Arhiva Dive Pletena s okruglom ručkom, Versace, My Teresa, 1180 eura

Najbolje kreme za područje oko očiju koje se rješavaju podočnjaka i bora
Anna Nicole Smith manekenka je o kojoj je snimljen Netflixov dokumentarac, a mi smo izdvojili njezine najbolje kombinacije
Elle Fanning zabljesnula u haljini s ručno uvezenim kristalima i potpisom Alexandera McQueena

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".