Izvrsna zimska kombinacija financijske analitičarke pravo je osvježenje na zagrebačkim ulicama

Ksenijinog odličnog stajlinga od prošle zime sada smo se rado prisjetili jer je baš dobra modna inspiracija
Vidi originalni članak

Bijela boja i nježni, pastelni tonovi u zimskim danima izgledaju posebno dobro i efektno, što je potvrdila i Ksenija Požega, financijska analitičarka u IT sektoru. Rado smo se prisjetili izvrsne kombinacije atraktivne brinete. Ksenija je već nekoliko puta bila zvijezda naše street style rubrike, a ovaj odličan modni trenutak nastao je u zimi prošle godine, kad ga je zabilježio naš Goran Čižmešija. Ovih dana može poslužiti kao super inspiracija

– Ova je kombinacija pozdrav sunčanom danu i dozivanje proljeća i toplijih dana – rekla je tada Ksenija koja fantastično nosi pastelne tonove. Njezin stajling može biti jedna od onih modnih ideja koje možete "prepisati" za dan u uredu ili ručak u gradu. Jedno je sigurno - nećete proći nezamijećeno! 

Financijska se analitičarka "opskrbila" s nekoliko modnih klasika pa je hlače "na crtu" spojila s prljavo bijelim gležnjačama i dolčevitom, a teddy kaput jedan je od onih komada koji je od trendovskih postao pravi klasik. 

Za oko nam je zapela efektna torbica, "zgužvani" model koji je među najtraženijima već nekoliko sezona, a Ksenija je odabrala model s trendi predznakom, onaj presvučen krznom, kao stvoren za zimsku sezonu.

10 najboljih mokasinki, gležnjača i čizama sa Zarinog odjela s posebnim cijenama

FOTO: Zara 29,99 eura FOTO: Zara 45,99 eura FOTO: Zara 25,99 eura FOTO: Zara 29,99 eura FOTO: Zara 29,99 eura FOTO: Zara 25,99 eura FOTO: Zara 29,99 eura FOTO: Zara 25,99 eura FOTO: Zara 29,99 eura FOTO: Zara 19,99 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".