Izvrsna inspiracija za poslovni stil: On zna kako nositi klasične komade i u njima izgledati cool

Ispod hlača provirivale su prugaste čarape, a upravo su čarape jedan od detalja s kojim se muškarci mogu poigrati u poslovnim outfitima.
Vidi originalni članak

Da je klasika najbolji izbor u poslovnim prigodama, potvrdio je i frajer sa zagrebačke špice čija je odjevna kombinacija odlična inspiracija za business stil, ali i za sve prilike koje zahtijevaju nešto stroži dress code

Umjesto crne ili tamnoplave koja je najčešći odabir u poslovnom svijetu, poigrao se s nijansama sive - hlače je kombinirao s efektnim kaputom, a pozornost je stavio na detalje. Ispod hlača provirivale su prugaste čarape, a upravo su čarape jedan od detalja s kojim se muškarci mogu poigrati u poslovnim outfitima. Izvrstan primjer kako to radili sa stilom je kanadski premijer Justin Trudeau koji uvijek bira prigodne motive. Stajling je zaokružio bordo cipelama koje su super odmak od klasičnih boja.

Biste li nosili efektno odijelo kakvo nosi frajer sa špice? Pravo je osvježenje u moru monotonih business oufita
Frajeri, što kažete na njegov outfit? Na super način kombinira komade koji se trebaju naći u svakom muškom ormaru
Frajeri, imamo super inspiraciju: Stajliš odvjetnik zna kako poštovati poslovni dress code, a pritom ne izgledati monotono
Frajer sa špice nosi glomazne dizajnerske tenisice koje su veliki hit, no o njima vlada podijeljeno mišljenje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".