Izvrijeđali zastupnicu jer se pojavila u haljini na jedno rame; ona im izvrsno odgovorila

Britanska zastupnica pojavila se u haljini s Asosa na jedno rame koja je izazvala brojne polemike, no Tracy Brabin im je odlično odgovorila!
Vidi originalni članak

Zastupnica Tracy Brabin pojavila se u haljini na jedno rame s Asosa, čija je cijena 35 funti, i tom je odjevnom kombinacijom izazvala brojne reakcije. Naime, mnogi su pitali je li ta haljina primjerena za parlament, ali i obasipali uistinu ružnim komentarima, poput onih da izgleda pijano i potpuno vulgarno. Međutim, Brabin im je odlučila odgovoriti te se obratila svima koji su je kritizirali poručivši im da bi "trebali obratiti pozornost na ono što žene govore, a ne što su odjenule" te dodala da nije ništa od onog kako su je nazvali. Napisala je i da je u nevjerici da jedno rame može izazvati toliko komentara. 

Gostovala je na BBC-evoj emisiji "Breakfast this morning" u kojem je rekla da je mogla jednostavno zanemariti sve kritike, no odlučila je odgovoriti jer je osjećala da ima tu odgovornost. Pojavila se s ogrlicom s natpisom sufražetkinja: Courage Calls to Courage Everywhere i rekla da se ona nalazi u privilegiranom položaju i može javno reagirati na ovakve komentare, no istovremeno je svjesna da nemaju sve žene tu mogućnost. 

Napravila sam to zbog svih žena koje se s ovim muče na dnevnoj razini. Takve komentare pokušavam ne shvaćati preozbiljno i ne nervirati se zbog njih, a i količina pozitivnih komentara koje sam dobila definitivno je mnogobrojnija od loših komentara. 

Daily Mail piše kako zastupnica nema namjeru dodatno se osvrtati na komentare, osobito jer svi dolaze od internetskih ratnika koji sjede iza tipkovnice u spavaćoj sobi vlastite mame te istovremeno jedu rezance i prigovaraju ljudima o kojima nište ne znaju

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".