Izraelska predstavnica oduševila u kostimu dizajnera koji je već poznat na sceni Eurovizije

Za nastup u polufinalu Eurovizije odabrala je kostim izraelskog dizajnera Alona Livnéa, koji je dizajnirao i outfite pratećih plesača na samom nastupu.
Vidi originalni članak

Natjecanje za pjesmu Eurovizije 2023. službeno je u tijeku. Svake godine zemlje diljem svijeta biraju glazbenog predstavnika svoje nacije koji će nastupiti na natjecanju koje organizira European Broadcasting Union.

Ovogodišnje natjecanje održava se u Liverpoolu u Engleskoj, mjestu odabranom da se izbjegnu sukobi s Rusijom nakon pobjede Ukrajine 2022. Prvo polufinale održalo se sinoć, kada je i hrvatski predstavnik Let 3 prošao u finale, a jedan od nastupa o kojem se ne prestaje govoriti je onaj izraelske predstavnice Noe Kirel.

Mnogi je smatraju najzgodnijom natjecateljicom, a 22-godišnja Noa u Izraelu je poznata kao glumica, pjevačica i sutkinja u showu "Israel‘s Got Talent". 

Svoj je prvi debitantski singl izdala sa 14 godina, a ugovor s Atlantic Recordsom potpisala je kad je imala 18. Od tad je dobila brojne nagrade, uključujući i Best Israeli Act na dodjeli nagrada MTV Europe Music. 

Za nastup u polufinalu Eurovizije odabrala je kostim izraelskog dizajnera Alona Livnéa, koji je dizajnirao i outfite pratećih plesača na samom nastupu. Rad s Noom Kirelom na Euroviziji ove godine neće biti Alonov prvi dizajn na Euroviziji; prethodno je dizajnirao scensku odjeću za Eden Alene 2021. i Nettinu odjeću za svečano otvorenje 2019.

- Tako sam ponosan što predstavljam svoju zemlju i odijevam nevjerojatnu Nou na Euroviziji. Pola godine mozganja, planiranja, ideja, eksperimenata i zabave isplatit će se ove subote u kultnom finalu. Posebno hvala Iti Bezaleli bez koje se ništa od ovoga ne bi dogodilo, a zajedno smo napravili ovaj ludi look. Stvoriti odjevni predmet koji je i nezaboravan i prekrasan te s kojim možete i zaplesati i podivljati, što nam je Noa jučer pokazala - napisao je dizajner na Instagramu.

U efektnim crnim kožnim cargo hlačama te kratkim crno-bijelim topom podigla je temperaturu u dvorani u Liverpoolu. Tijekom nastupa skinula je hlače te pokazala odgovarajući donji dio kompleta.

Cijeli outfit zaokružila je crnim najlonkama te crnim čizmama na petu. Za šminku i frizuru bila je zadužena poznata izraelska šminkerica Einat Sberlo, koja je Noi za nastup napravila jedostavnu frizuru s glam make upom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Einat Sberlo (@sberlo_einat)

Prije natjecanja, održan je i, takozvani, Tirkizni tepih Eurovizije na kojem su predstavljene zvijezde koje će nastupati u polufinalu. Noa je za tu prigodu odabrala metalik komplet koji se sastojao od dugačke suknje s asimetričnim rubom te ručno izrađenog krtkog topa u obliku skulpture i odgovarajuće naušnice. Cijela kombinacija također je dijelo dizajnera Alona Livné.

Noa je inače ljubiteljica street style mode te je često možemo vidjeti u cargo hlačama, predimenzioniranim komadima te kožnim outfitima. Također voli uzorke i jarke boje, a šljokice su gotovo neizostavan dio njezine garderobe.

Beauty ideje pomoću kojih ćete izmamiti mami osmijeh na lice
Svaki put gradom prošeće u genijalnom izdanju: Njezin poslovni stajling super je inspiracija za ove dane
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".