Izlazak u dvoje: Ovi poznati parovi sinoć su se zabavljali na pravoj večeri smijeha

Čak 3100 gledatelja željnih dobrog humora i zabave prisustvovalo je najvećem stand-up showu u Hrvatskoj, onom Ivana Šarića
Vidi originalni članak

Djevojka Ivana Šarića, Korana Gvozdić, podržala ga je, a pojavili su se i brojni drugi poznati Hrvati. Prelijepa Korana pojavila se u opuštenom izdanju - širokim hlačama, T-shirtu, cool sakou i odličnim bijelim tenisicama, a Ivan je za nastup odabrao provjerenu formulu - košulja, prsluk, hlače i tenisice. 

Mariju Bišćan i njenog supruga Igora ne viđamo baš često, a sinoć su i oni bili u Domu sportova. Marija je ponovno dokazala kako je prava kraljica opušetnih izdanja i kombinirana basic komada. Trendi sivi sako, traperice i crne čizme na njoj su izgledale odlično, a njen suprug odjenuo je Balmain majicu, neobičnu jaknu, traperice i cool tenisice-čizme. 

Na stand-up showu bila je i Marijina prijateljica Ljupka Gojić Mikić sa svojim suprugom Mihaelom Mikićem. Ljupka, uvijek u nekim cool komadima, ovaj put nosi svojevrsnu pelerinu od trapera i odlične kaubojke, a u kombinaciji Mihaela Mikića istaknule su se odlične tenisice. 

Pjevački par Nika Turković i Matija Cvek isfurali su prave jesenske kombinacije. Malo kariranog, zagasitih tonova i traper nikada nije na odmet kad je ovo godišnje doba u pitanju, a ovaj stylish par pogodio je svojim kombinacijama.

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".